XVI CONCENTRACIÓN MOTOCICLISTA VILA DE FLIX

V'SSSSSSSSSSS a tod@s!!! Bienvenidossss al MOTO CLUB FLIX!!! e-mail de contacto: motoclubflix-eva-@hotmail.es // Benvinguts al MOTO CLUB FLIX!! si vols posar-te en contacte amb nosaltres, escriure a: motoclubflix-eva-@hotmail.es

23 noviembre 2011

Descansa en pau Montse!! 22.11.11

Aquest és un d'aquells articles que mai t'agradaria escriure però desgraciadament aquestes males notícies es viuen massa sovint.

Ahir dimarts, dia 22.11.11 ens va deixar la nostra amiga flixanca Montse Estela; la dona del nostre ex-president Enric Guiu va estar patint una llarga malaltia i ahir ens va dir adeu.

Avui el Moto Club Flix i el poble de Flix estem de dol per la gran pèrdua que hem tingut.

Montse, era una gran persona i tothom la conexia ja què era una persona que es feia estimar; una gran  lluitadora i una persona admirable en molts sentits.

Avui dimecres 23.11.11, la capella ardent es troba al tanatori de Pellisa-La Ribera (Móra d'Ebre) i demà dijous es faran els funerals a l'església de Flix a les 10 del matí.


La vida és molt injusta perquè encara li quedava molts anys per disfrutar!! En moments així te'n dones compte que el futur no existeix, solametn tenim un present que l'hem d'intentar viure al màxim.

Descansa en pau Montse!!
Una fota abraçada i un gran petó al cel.

Eva Cervelló
Moto Club Flix




S/ la web de l'ajuntament de Flix les dades del funeral son:
Dia: Dijous, 24 de novembre | Hora: 10:00 h. | Lloc: Església Parroquial
La capella ardent es troba al tanatori de Pellisa-La Ribera (Móra d'Ebre)


14 noviembre 2011

El Moto Club Flix i la Marató de Tv3!!

Aquests dies el Moto Club Flix ha estat treballant amb el tema de la Marató de Tv3 .

Cada any, el col.lectiu d'entitats de Flix surten al carrer per fer moltes activitats i creen un ambient de festa i això fa que surti molta gent de Flix i rodalies a col.laborar amb les entitats i aportar cadascú el seu granet d'arena amb la marató de Tv3.

El Moto Club Flix ja fa uns quants anys que col.labora activament i la gent del moto club ajuden amb tot el que poden. 


Aquest últims anys, hem ajudat amb el muntatge de la festa, amb el dinar popular i també l'activitat més coneguda del Moto Club d'aquest dia, és "les voltes amb moto" on la gent que li fa gràcia compra un tiquet i surt a fer una volta amb algun motorista flixanco.


Per a què us feu una idea del que s'ha  fet aquests últims anys son:

- Esmorzar amb xocolata calenta i coques
- Vermut
- Caragols
- Dinar popular
- Berenar 
- Bingo
- Balls 
- Sardanes
- Diversitats de jocs (ping-pong, futbolí, joc de dards, jugar a la play..)
- Esports (futbol, tennis, ..)
- Voltes amb moto
- Karaoke, jocs de cartes, animació al carrer

(cada entitat s'ocupa d'un acte determinat i tothom ajuda amb el que pot)



De moment el moto club flix ja hem començat atreballar!!! hem ajudat amb el tema de la publicitat per internet!! hem creat un blog per tal de fer més publicitat i així animar a més gent a què col.labori i sobretot que la gent conegui les activitats que fem aquest dia, el col.lectiu d'entitats de Flix.

Aquesta gran festa serà, el proper 17 de desembre del 2.011


Us adjuntem el blog de:

Flix amb la Marató de Tv3

Hem de dir que encara estem en fase de construcció ja què falten moltes entitats per acabar de donar la resposta a la seva col.laboraicó i també falta acabar de concretar les activitats que es faran, però de mometn ja podem començar a fer publicitat per a què la gent s'animi a fer propostes i sobretot a col.laborar.



03 noviembre 2011

Paella de Germanor del Moto Club Flix 30.10.11




El passat diumenge dia 30, vam fer una paella de germanor el membres del Moto Club Flix que vam estar col·laborant i organitzant la XVI Concentració Motocilcista "Vila de Flix", per tal de celebrar l'èxit de la mateixa.













Erem unes 40 persones i molts no van poder vindre per diversos motius.





La paella la va fer el company David, que amb l'ajuda de l'amic Juanito, un cop més va triunfar, obsequiant-nos a tots els presents amb una paella bonísima.









Els postres van estar a càrrec d'Elia  i d'Alex que ens van fer uns pastissos també molt bons i de Roser que ens va fer uns panellets exquisits.








El lloc del dinar, va ser el bar Fornieles, que generosament es va oferir a que ho fessim allí.













Concentración Moto Club Flix

Concentración Moto Club Flix
Ermita del Remei

09.09.11 - ENTRADES BLOC -

Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis



2010